Derneğimiz  tüm üyeleri 17 Nisan 2014 Perşembe günü Yüzdükkanlar Zirve Pastanesinde toplanarak 1.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirmiştir..

Buna göre; Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine; 1- Ömer Hakan Yavaşoğlu, 2- Mustafa Demiral, 3- Mustafa Muhsin Oğuz, 4- Gülay Yavaşoğlu 5- Ali Emre Şevik. Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine; 1- Mehmet Şenel, 2- M.Kamil Turan, 3- Ahmet Ersin, 4- Mustafa Ergin, 5- Ali Şükrü Kavsaoğlu seçilmişlerdir.
Denetim Kurulu Asil Üyeliklerine;1- Seyfi Türk, 2- Ersin Aydın, 3- Mehmet Ergün, Denetim Kurulu Yedek üyeliklerine 1- Türkan Aytaç, 2- Cemal Akarsu, 3- Hüseyin Ünal olarak sunulan liste aynen kabul edilmiş ve üç yıllığına seçilmişlerdir.

10- Nisan ayı sonunda sizlere daha güzel hizmetler sunabilmek, hasta yakınlarını dinleyebilmek ve toplantılar düzenlemek maksadıyla Karabük Gazipaşa Cad.Atay Apt.31/1 de Temsilcilik Büromuzu açtık ve bundan sonra her ayın 2. çarşambasında yeni büromuzda siz değerli üye ve bakımverenlerimizle beraber toplantı düzenlemeye karar aldık..Bu uygulamamızı rutin olarak devam ettirmekten mutluyuz.İlk fırsatta bu toplantıları ayda 2 defaya çıkarmayı hedefliyoruz..