YAŞLILAR HAFTASI ETKİNLİKLERİMİZ

19-24 MART ARASI HER YIL KUTLANAGELEN " YAŞLILAR HAFTASI " ETKİNLİKLERİNE BİNAEN 20 MART 2017' DE KARABÜK ÜNİVERSİTESİ KONSER SALONUNDA PROGRAM DÜZENLEDİK...ÖNCESİNDE YÖN.KURULU BAŞKANIMIZ DİDEM ADAHAN'IN KONUŞMALARI ŞÖYLEYDİ;
ŞU ANDA ÜLKEMİZDE HİZMET VEREN, SİZ HASTA YAKINLARI İÇİN ÇIRPINAN 10 A YAKIN ALZHEİMER DERNEĞİMİZ VARDIR... BUNLARDAN BİRİ DE BATI KARADENİZ'İMİZDE TEK OLAN KARABÜK ALZHEİMER DERNEĞİ'MİZDİR. 03.01.2014 TE KURULAN DERNEĞİMİZ BİZZAT HASTALARIMIZIN VE YAKIN BAKIMVERENLERİNİN DURUMLARI İLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ ÇALIŞMALAR YAPMIŞTIR. ONLARA NÖROLOJİK VE PSİKOLOJİK DURUMLARI İLE İLGİLİ NÖROLOG, NÖRO PSİKOLOG VE PSİKİYATR UZMANLARIMIZLA YARDIMCI OLMAĞA GAYRET EDİYORUZ.. ANCAK BİZ BURADA HASTASINA BAKAN YAKIN VE AİLELERİ DAMDAN DÜŞENLER OLARAK TABİR ETTİK... EN CİDDİ OLARAK BU HASTALIĞI SİZLER TANIYORSUNUZ.. BİZLERDE HASTA YAKINLARIMIZIN HUZURU İÇİN; ETKİSİ ASLA YADSINAMAZ OLAN MÜZİK - TERAPİ YÖNTEMİNİ SEÇTİK KENDİMİZE.. "YILLAR ÖNCE ATALARIMIZI YAPTIĞI GİBİ " HASTALARIMIZIN BİZZAT EVLERİNE GİTTİK. K.BÜK YÜCEL HUZUREVİ'NDE DÜZENLİ, HAFTALIK OLARAK BU YÖNTEMİ UYGULADIK VE GÖRDÜK Kİ ÇÖZÜM DEĞİL ANCAK HUZUR VE O ANI MUTLU YAŞAMA-YAŞATABİLME HUSUSLARINDA BAŞARILI OLABİLME ŞANSINI YAKALAYABİLECEĞİZ.. DERNEĞİMİZİN ÇOK YAKINDA BİR BÜROSU OLACAK İNŞAALLAH.. ANCAK BİZE 0532 289 7385 NOLU TEL.DEN ULAŞABİLİRSİNİZ ( MUSTAFA MUHSİN OĞUZ ) KARABÜK VE SAFRANBOLU'DA OLANLARI VE HATTA DIŞ ŞEHİRLERİMİZDE OLANLARI DAHİ DERNEĞİMİZE ÜYELİK VD. YOLUYLA DESTEK OLMALARINI BEKLİYORUZ.BİZLER TÜRKİYE ALZHEİMER DERNEĞİ'NİN
TEMSİLCİ ÜYESİYİZ.. YAPMAYI DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ, HEDEFLEDİĞİMİZ BİR ÇOK KONU VAR...NEDEN OLMASIN GELİN HEP BİRLİKTE EL ELE VERELİM...İSTANBUL'UN, MERSİN,İN SAMSUN'UN ESKİŞEHİR'İN BURSA'NIN VD.İLLERİMİZİN BAŞARDIKLARINA BİZLERDE GAYRET EDELİM.. KISA VADEDE GÜNDÜZ BAKIM EVİ, UZUN VADEDE İSE SÜREKLİ HİZMET VERECEK YAŞLI BAKIM MERKEZLERİ GİBİ... UNUTMAYALIM Kİ GAYRET HİZMETİ DOĞURUR, HİZMET İSE SİZLERİN HAYATININ KOLAYLAŞMASINI... HEPİNİZE HASTA BAKIMLARINIZDA KOLAYLIKLAR DİLİYORUZ.ALLAH GÜÇ VE KUVVET VERSİN. SAYGI SEVGİ VE HÜRMETLERİMİZLE DİYORUZ. KARABÜK ALZHEİMER DERNEĞİ YÖNETİM KURULU ADINA BŞK.DOÇ.DR.DİDEM ADAHAN