Değerli dostlar, Başkanımız Ömer H.YAVAŞOĞLU ve Yön.Kur.Üyemiz Gülay YAVAŞOĞLU bu yıl 6.sı düzenlenen 6.Alzheimer Kongresi'nde Derneğimizi temsilen Antalya'daydılar. Bölgemizdeki faaliyetlerimizi sundular..En güzel sunum diyebileceğimiz Müzik-Terapinin hastalarımız ve yakınları üzerindeki pozitif etkilerinin bilimsel verilerle açıklandığı bu sunumda dinleyicilerimizden tam not aldık. Ayrıca tüm sorumlusu olduğumuz bölgemizdeki insanların bilinçlendirilmesi ve toplumsal farkındalık oluşturma mevzuu için Uzman Hekimlerce topluma rahat hitap edebilecek kişileri eğiterek hasta ve hasta yakınlarına ulaşmayı planladık. "MAVİ DALGA PROJESİ".. Bu proje ile ile eğitmenler tüm kurum ve evlere giderek oralara Alzheimer ve Demans'ın genel özelliklerini ve Derneklerimizin ne amaçla kurulduklarını anlatacaklardır. Sonuçta eğitimi alan kişiye uzman eğitici tarafından bilgilendirildiğine dair Bilezik verilecektir. Bir çok yurt dışı ülkelerinde uygulanıp başarılı olmuş bir metodtur.